Odebrałem tego CDS9. Ten pistolet jest naprawdę dobrze zrobiony! Piękny egzemplarz! Nie mogę się nachwalić. Mam kilka Kimberów, ale Kimber naprawdę trafił w dziesiątkę z tym! Absolutnie uwielbiam!
Dają ci jeden na 13 naboi i jeden na 15 naboi. Jest na zdjęciu z magazynkiem na 13 naboi.Ile magazynków ci dali? Wygląda na to, że masz na zdjęciu ten na 15 naboi.
Właśnie założyłem miernik spustu na mój i zrobiłem 5 pociągnięć. 4 były dokładnie na 5 funtach, a jeden na 5,25.Myślę, że około pięciu.
Całkowicie się zgadzam, wystrzeliłem z niego około 600 nabojów i naprawdę go uwielbiam.Odebrałem ten CDS9. Ten pistolet jest naprawdę dobrze wykonany! Piękny egzemplarz! Nie mogę się nachwalić. Mam kilka Kimberów, ale Kimber naprawdę trafił w dziesiątkę z tym! Absolutnie uwielbiam! Szczerze mówiąc, leży w mojej dłoni lepiej niż mój Wilson Combat EDC X9. View attachment 143828 View attachment 143829
Zamówiłem jeden w KyGunCo 20 października i wciąż go nie było, kiedy znalazłem ten w Midway. Nie trzeba dodawać, że kupiłem go od razu i anulowałem ten, który zamówiłem. Trochę żałuję, że go anulowałem, bo chciałbym mieć dwa. Jeden do strzelania, a drugi do sejfu. Mam nadzieję, że Twój wkrótce nadejdzie.Mogę tylko zacząć wyrażać moją całkowitą i skrajną zazdrość. Złożyłem zamówienie na jeden z nich może tydzień temu, kiedy zobaczyłem pierwszą recenzję... więc 6 listopada. Nadal widnieje jako przetwarzane u dealera, a następnie musi zostać wysłane do mojego FFL. Wybrałem model TFS, ponieważ chcę dodać tłumik 9 mm do mojego zestawu, aby używać go również w moim PCC9. Przyglądałem się KDS9 przez około rok, próbując zdecydować, czy naprawdę chcę pełnowymiarowego 1911 bez zabezpieczenia chwytu, czy nie. W międzyczasie Kimber pracował nad tym za kulisami. Mam S&W CSX, o podobnym rozmiarze, ale zawsze byłem fanbojem Kimbera. Mój obecny ECD Kimber Micro9 z Crimson Trace jest naprawdę wszystkim, czego chciałem w EDC... a jednak wciąż kupowałem najnowsze modne pistolety... i nigdy nie wymieniłem KM9. Spodziewam się, że ten CDS9 zrobi to, co trzeba... jeśli i kiedy nadejdzie. Hej, Święty Mikołaju... słyszysz?
Zazdroszczę. Mój Micro 9 ma stale 7,3 funta i buduje bolesny odcisk na moim palcu. Określony na 7 funtów przez Kimber, jestem zdumiony, jak udało ci się uzyskać tak dobre spusty. Mój idzie do MCarbo na pełną kurację.Opierając się na innych postach, postanowiłem założyć miernik spustu na mojej M9. Średnia z 5 pociągnięć 3,09 funtów. To jest zafałszowane przez pierwsze pociągnięcie 4,16 funtów. To na pewno lekki spust... po co najmniej 2000 strzałach. Mam również Micro 9 ESV z mniej niż 500 strzałami. Ten ma średnią z 5 pociągnięć 3,99. Im wyżej na spuście, tym cięższe pociągnięcie... dość oczywiste w przypadku spustu obrotowego. Wreszcie, moja Micro 9 Hero Special Edition ma 3,10 funtów, z około 100 strzałami.
Wiem, że to nie jest wątek dotyczący spustu M9... ale mam nadzieję, że mój przyszły CDS9 da mi coś dokładnie pośrodku.
Dostałem swój za 864 dolary, bez gwintu, tylko dla odniesienia. Wydawało się to uczciwą ceną.Gratulacje. Próbuję zdobyć CDS9 od połowy października. Nie mogę znaleźć żadnego, z wyjątkiem ekstremalnych cen, które są sugerowane. Poczekam.
Tak, to rozbój.Dzięki za info. Nie widziałem nic poniżej 1100 $. Odmawiam bycia wykorzystywanym.
Przycisk lasera wymaga wysiłku, aby go włączyć, a on i osłona spustu są szerokie. Tak, całkowicie zgadzam się, że wiele akcesoriów może być przesadą. Moja myśl w konfrontacji na śmierć i życie, celownik kolimatorowy nie byłby przydatny, nie wystarczająco szybki na bliskim dystansie. Ale laser by był. Celownik kolimatorowy MOŻE być przydatny w scenariuszu w centrum handlowym, jeśli strzelec nie jest blisko, ale dokonuje zabójstwa z odległości 20, 30 lub więcej metrów. Bawię się oboma scenariuszami, aby ustawić laser i celownik kolimatorowy na różne odległości.Obawiam się, że laser w osłonie spustu, mój palec ciągle by w niego uderzał.
Wygląda na to, że i tak zniknie.
Myślałem, że zestaw mcarbo jest tylko dla micro 9. Jak udało ci się sprawić, żeby działał w twoim 380?Zrobiłem MCarbo w moim Micro .380 i miałem to samo, około 4,5. Zamówiłem go teraz dla Micro 9.
Wygląda na to, że pasuje dobrze do wszystkich moich kabur 1911. Trochę luźno na zamku, ale osłona spustu blokuje się idealnie, więc wydaje się bezpieczna.Dostałem skórzaną kaburę itw od Kimbera, ponieważ jest to jedyna dostępna. To ładna kabura wykonana przez Southern trapper. Na ich stronie internetowej jest wymieniona za 185,00 $. Kimber jest tańszy i świetnie pasuje. Wymieniają kilka kabur kydex [ yuk ] na stronie internetowej Kimbera. Musiałem włożyć broń do plastikowej torby na dzień, żeby ją trochę rozciągnąć. Metalowy klips do paska mógłby być lepszy. Po prostu pomyślałem, że podzielę się tym z wami.
tak, widziałem to, ale jedyną opcją światła jest surefire, które osobiście uważam za zbyt drogie. Miałem jedno, które dostałem w używanej ofercie i po prostu nie byłem pod wrażeniem, biorąc pod uwagę jego cenę.Strona internetowa wymienia dwie skórzane kabury. Jedna ze światłem Surefire i jedna bez. Obie są wycięte pod kropki.